Lægerne Kalundborgvej

+45 59 43 46 64 Lægerne Kalundborgvej, Kalundborgvej 13, 4300 Holbæk

Menu

Aktuelt

CORONA/ COVID-19:

Efter myndighedernes seneste udmeldinger er vi nødt til at begrænse hvem der må komme i lægehuset, både for at mindske smittespredning og for at passe på dem som er særligt sårbare.

INGEN MED LUFTVEJS-SYMPTOMER MÅ MØDE FYSISK OP I LÆGEHUSET!! 
Ved lette symptomer: bliv hjemme

Ved svære symptomer: RING til lægehuset, så vi kan vurdere hvad der skal ske.

SE:     https://politi.dk/corona  ( www.coronasmitte.dk)

Vi er i øjeblikket ved at vurdere hvilke konsultationer der kan afholdes nu og hvilke der skal udskydes.  Planen er lige nu at ringe  eller skrive mails til folk – men du må gerne selv ringe hertil og spørge. For at kunne styre tidsbestillingen  lukker vi midlertidigt ned for booking af tider via hjemmesiden.  Ring til sekretæren.

HVIS DU TÆNKER DIN KONSULTATION KAN KLARES VIA TELEFONEN ER DU VELKOMMEN TIL AT RINGE OG AFTALE NÆRMERE MED SEKRETÆREN. 
i denne ekstraordinære situation vil vi prøve at klare så meget som muligt per telefon. Sørg for at vi har det korrekte telefonnummer registreret. Det kan opdateres i Stamoplysninger når du er logget ind på hjemmesiden.

Der arbejdes også på at vi kan lave videokonsultationer – men der går nok 1-2 uger før det bliver praktisk muligt.  Du kan forberede dig ved at downloade  appen Min Læge

Mange af vores konsultationer er aflyst, så vi er nemmere at få fat på end vanligt i telefonen – eventuelt også i løbet af dagen.

ER DU BEKYMRET FOR ALVORLIG SYGDOM (  ALLE SLAGS) ?
SÅ RING TIL OS, SÅ VI SAMMEN KAN FINDE EN LØSNING

Der må på grund af nuværende situation påregnes at der bliver lang ventetid på konsultationer. Vi kan eventuelt blive nødt til at udskyde de mindst hastende konsultationer  også når