Lægerne Kalundborgvej

+45 59 43 46 64 Lægerne Kalundborgvej, Kalundborgvej 13, 4300 Holbæk

Menu

Nyttige links

Sundhed.dk

Her finder du bl.a. navne og adresser på speciallæger og sygehuse – og man kan logge på med Nem-id og se oplysninger om sig selv. Du kan også se om der er flere recepter på din vanlige medicin.

Patienthåndbogen

Her finder du information og vejledning om sygdom og sundhed.

Det er den danske stat der har lavet et opslagsværk til befolkningen og har fået specialister til at skrive artikler. Det er god og sober information uden reklamer.

Seruminstituttet

Her finder du oplysninger om vacciner, både børnevaccinationprogrammet og rejsevaccinationer.  Det vil være en god idé at orientere sig her inden man kontakter lægehuset vedr. vacciner.

Laboratoriets åbningstider

Her kan du se hvornår der er åbent for blodprøvetagning og EKG på sygehuset.  Prøverne skal være bestilt via lægehuset før du kan få dem taget.

sportnetdoc.dk

Her finder du øvelsesvejledninger til diverse idrætsskader og lignende. Det kan ikke erstatte individuel fysioterapeutisk vejledning, men kan være til inspiration.

Medicinkortet 

er en gratis app som kan downloades til smartphones. Du kan her se om du har flere recepter på din vanlige medicin , og du kan bestille medicin direkte fra app’en. Man logger på med Nem-id.