Lægerne Kalundborgvej

+45 59 43 46 64 Lægerne Kalundborgvej, Kalundborgvej 13, 4300 Holbæk

Menu

Profil

Lægehuset Kalundborgvej blev grundlagt i 1993. Lægehuset er en kompagniskabspraksis, hvilket betyder at du som patient er tilmeldt lægehuset og ikke den enkelte læge. Du kan naturligvis altid bestille tid hos en bestemt læge, men i akutte tilfælde kan det være nødvendigt at vælge den eller de læger, der er til rådighed på det pågældende tidspunkt.

Faste læger:
Vi er to faste læger, begge speciallæger i almen medicin.

Lars Ellitsgaard og Kirstine Oksbøl

 

Uddannelseslæger:
I lighed med mange andre lægeklinikker, har vi ofte uddannelseslæger, da vi fungerer som efteruddannelsessted for læger som planlægger at blive praktiserende læger eller hospitalslæger. Uddannelseslægen arbejder tæt sammen med en ældre kollega fra lægehuset, der står som garant for at det sundhedsfaglige arbejde er korrekt.

I forbindelse med uddannelsesforløbet kan konsultationerne blive optaget på video til senere gennemgang – men kun ved accept fra patienten.

Læge Zunaira Gul kommer 1/2-18 og skal være her et halvt år. Hun skal være praktiserende læge på længere sigt.

Læge Victoria Branebjerg er her til og med januar 2018 og kommer herefter hos os en gang om måneden som led i sin speciallægeuddannelse til praktiserende læge. Resten af tiden arbejder hun på sygehuset. Om et par år vender hun tilbage til os i en ansættelse på et halvt år.

Læge Fatin Willendrup, kommer de næste par år frem hos os en gang om måneden som led i sin speciallægeuddannelse til praktiserende læge.  Resten af tiden arbejder hun på sygehuset. Vi glæder os til hun om et par år kommer tilbage og er hos os fuld tid i et halvt år.