Lægerne Kalundborgvej

+45 59 43 46 64 Lægerne Kalundborgvej, Kalundborgvej 13, 4300 Holbæk

Menu

Læger

Læge Lars Ellitsgaard
Speciallæge i Almen Medicin

62 år
Praktiserende læge 1993

Medlem af:
Den almindelige danske Lægeforening
Praktiserende Lægers Organisation

.
Læge Kirstine Oksbøl 
Speciallæge i Almen Medicin

48 år
Praktiserende læge 2010

Medlem af:
Den almindelige danske Lægeforening
Praktiserende Lægers Organisation

Læge Anne Toftgaard

Anne er basislæge har arbejdet på akutafdelingen på Holbæk. Hun er startet hos os 1/9-2019 og skal være her til og med februar 2020. Du kan bestille tider hos Anne via hjemmesiden, hun har kort ventetid.

Læge Saqab Sethi

37 år

Saqab har været hos os i et halvt år i 2019. Han  har været læge i mange år har bred erfaring fra flere sygehusansættelser og almen praksis andre steder.

Han kommer hos os cirka en gang om måneden de næste par år. Og kommer tilbage til os om et par år, hvor han igen skal være her et halvt år. Næste gang han kommer er : torsdag 31/10-19

Læge Victoria Branebjerg

34 år

Victoria har været læge i flere år og har arbejdet på sygehus og i praksis flere forskellige steder. Hun har arbejdet her i et halvt år i 2017. Nu arbejder hun på sygehuset , men hun kommer hos os en gang om måneden i et par år – og så kommer hun tilbage igen i et halvt år senere hen. Tider kan desværre ikke bookes via hjemmesiden, så du skal ringe til sekretæren hvis du vil have en af disse tider.

Læge Fatin Willendrup

31 år

Fatin har før arbejdet hos os fuld tid. Nu arbejder hun på sygehus, men kommer hos os cirka en gang om måneden. Om et par år kommer hun tilbage til os på fuld tid – og til den tid er hun næsten færdig med sin speciallægeuddannelse. Hun kommer  næste gang 21/11-2019. Ring til sekretæren hvis du vil have en tid, der kan desværre ikke bookes via hjemmesiden.